bhghinternational.org kredittkort Test: Slik finner du beste kredittkort

Test: Slik finner du beste kredittkort

Gjennom et kredittkort kan du få mange fordeler. Selv om kortet ofte blir fremmet som en versting i programmer som Luksusfellen er det også en viktig ressurs, så lenge det brukes riktig. For enkelte ender flere kredittkort opp som et refinansieringsprosjekt, men for andre kan det lede til økonomiske gevinster. Kortet tillater en bedre oversikt over økonomi, større innkjøp før lønning, forsikringer, gode bonuser, samt flere andre fordeler. I dag kan du søke om slike låneavtaler fra en rekke banker og få svar på dagen.

De vanligste tabbene

Det finnes mange feller å gå i med kredittkort, også når du skal søke om en ny avtale. Det største problemet er at mange slår seg til ro med det kortet de får utdelt av banken sin. Mange ulike og varierte tilbud finnes der ute, så det lønner seg å søke først. Videre velger mange kort med bonuser og fordeler, men ikke de beste for sin situasjon. Det lønner seg nok ikke med en bedre reiseforsikring fremfor billigere bensin hvis du aldri er på utenlandsreiser.

  • Ikke ta det første alternativet fra banken
  • Finn kort med forsikring og andre fordeler
  • Sammenlign alltid tekniske detaljer

Sammenlign på nett

For de beste låneavtalene anbefaler vi at du sammenligner flere tilbud fra ulike banker. Husk alltid på at det er bankene som burde kjempe om deg som kunde og ikke motsatt. Vær derfor aldri redd for å kontakte kundeservice eller be om hjelp til å forbedre låneavtaler. Gjennom å sammenligne ulike banker og finansieringsforetak og kontakte dem direkte for ytterligere informasjon, vil du fort merke hvilke banker du ønsker å bli kunde hos og de du ønsker å styre unna.

  1. Gjør deg kjent med ditt nåværende kort sine vilkår og tjenester
  2. Sett opp dine krav for et nytt kort
  3. Send inn søknad hos en sammenligningstjeneste
  4. Velg den beste avtalen

Refinansiering av kredittkortgjeld

Med svært høye renter er det farlig å ikke betale ned kreditt i tide. I verste fall vokser denne summen over flere måneder og blir vanskelig å betale ned. Dette er ulempen ved å velge flere bonuser og gode avtaler fremfor en lavere nominell rente på kortet. Det er ikke unormalt at de beste kredittkort har en nominell rente på over 15 %, noe som ikke vil bli dekket av pengene du sparte på for eksempel bensin den måneden. Da fører ofte ubetalt kreditt til betalingsanmerkninger og refinansieringsprosjekter.

Det er ingen skam å ende opp med kredittkortgjeld som må refinansieres. Når denne typen lån har blitt så lett tilgjengelig er det også en felle for mange som trenger penger raskt. Dersom du søker om nye kredittkort for å betale ned gammel gjeld anbefales det istedenfor at du søker om refinansiering. Dette kan du gjøre hos din nåværende bank eller fra et sammenligningsfirma på nett som aktivt leter etter de beste tilbudene for en bedre økonomisk fremtid med refinansiering.

FAQ

Kan jeg få kredittkort med betalingsanmerkninger?

Med betalingsanmerkninger er det veldig usannsynlig at nye finansieringsforetak eller banker ønsker å gi ut et nye låneavtaler til deg. I tillegg kan tidligere kort bli sperret. Slike kort er et lavterskeltilbud til lån og kreditt som bankene ofte har strenge krav på. For en sjanse på et nytt kredittkort burde du vurdere å søke refinansiering.

Hva er kravene for å få kredittkort?

Kravene for å få et kredittkort kan variere veldig avhengig av hvor høy grensen er, hvilke fordeler kortet tilbyr og den banken du søker hos. Studentkortet er kjent for sine lave krav. Aldersgrensen kan variere fra 18 til 25 år. I tillegg kan det være krav om bosted i Norge, fast inntekt samt null betalingsanmerkninger.

Hvorfor burde jeg søke om kredittkort?

Det finnes mange grunner til at du burde søke om kredittkort. Først og fremst er det en tryggere måte å betale på samt at du sikrer deg mot svindel og konkurs. I tillegg kan kortene komme med mange bonuser slik som reiseforsikring og billigere bensin. De lar deg også dekke uforutsette hendelser dagene før lønningen kommer på konto.

Related Post

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions